Een wonderlijke ontmoeting

Bijna iedere maand gaan we op een zaterdagmorgen een keer evangeliseren op een plein in het centrum van Kalmthout. Daniël en Mattie staan dan naar gewoonte bij de ingang van de weekmarkt, een ander echtpaar kiest dan een plek bij een supermarkt. Er zijn ook thuisblijvers die het team met gebed versterken.

14 mei 2016 trokken Daniël en Mattie naar hun plekje bij de ingang van de weekmarkt. Tot hun verbazing was hun plek ingenomen door 2 muzikanten. En wat hoorden ze… christelijke muziek! Wat een vreugde en verwondering, waar kwamen deze mensen vandaan? De muzikanten die uit Brussel de trein genomen hadden, vertelden dat de Heer op hun hart had gegeven naar Kalmthout te gaan. Op die dag op precies hetzelfde tijdstip dan welke wij de toelating hadden om te evangeliseren. Wat een bemoediging was dit van de Heer! De verbazing werd nog groter toen Mattie vernam dat Jan geboren was een dorp verder dan waar Mattie geboren is, ja dat hun beide opa’s broers waren.
Zoiets kan alleen de Heer besturen, zo wonderlijk en bemoedigend. En Jan is sindsdien met zijn vrouw tot steun en zegen voor onze gemeente, ze hebben een warm hart voor Kalmthout en omgeving. Prijs de Heer!

14-05-2016-evangeliseren-in-kalmthout-01 14-05-2016-evangeliseren-in-kalmthout-02

 

Reacties zijn gesloten.