Evangelisatieactie van Rotsvast

Groepsfoto Rotsvast

Wat een bemoediging hebben we gekregen van deze enthousiaste mensen in het weekend van 1,2,3 maart 2019.

Op vrijdagavond werden we hartelijk verwelkomd in Essen door deze mensen van de Bijbelschool Rotsvast uit Dordrecht en Amsterdam. Wat een fijne avond hebben we samen gehad met zingen en bidden. Er werd nog voor iemand gebeden met hoofdpijn, daarna is de hoofdpijn niet meer terug gekomen. Wat een bemoediging vooraf aan het evangelisatie-weekend.

Zaterdagmorgen gingen ongeveer 35 mensen de straat op en op de markt was er een kraam waar kleine attenties uitgedeeld werden. Iemand speelde gitaar en er werd gezongen.

Uit dankbaarheid kregen deze mensen een tros druiven van de groenteman tegenover hun. Er waren goede gesprekken. Na de middag-maaltijd werd er weer op straat geëvangeliseerd. Ook flyers uitgedeeld voor de avondvoorstelling van Homerun. Er werd ondertussen heerlijk gekookt door een aantal mensen van Rotsvast. Het team van Homerun die vlak voor het eten aankwamen en helpers van onze gemeente aten mee uit de enorme pannen die gevuld waren met heerlijk eten.

De voorstelling van Homerun trok nogal bezoekers. Het was een indrukwekkende avond met koffie en goede gesprekken achteraf.

De zondagmorgen kwam een muziekgroep onze dienst versterken. Rotsvast verzorgde de dienst. Was ook weer heel bijzonder samenzijn met persoonlijk gebed.

Toen kwam het afscheid nemen van deze geweldige groep mensen. We hopen deze mensen zeker weer nog eens te ontvangen. Een weekend dat zo bemoedigend was doordat er een grote groep mensen onze gemeente kwam versterken. We zijn God zo dankbaar dat Hij deze mensen gestuurd heeft en ook in dit weekend voorzien heeft alles op Zijn tijd.

Reacties zijn gesloten.